Resultater

Eriks Trompetskole

At spille musik - er en meget stor glæde og gave - gennem hele livet.

Resultater

Børne Big-Band

Efter kun 1½ års undervisning i min trompetskole - startede 2 dygtige piger i Musikskolens Børne Big-Band efter sommerferien 2010.

Den 7. november 2010 spillede de deres første offentlige koncert med dette Børne Big-Band til det store Big Band Battle i Sønderjyllandshallen, hvor i alt 4 bigbands - alle med hjemsted her i Aabenraa - spillede hver for sig og sammen i det store fælles afslutningsnummer.

Aabenraa Skoleorkester´s julekoncert 2010

Den 16. december 2010 spillede 3 af mine trompet-elever deres første julemelodier (solo) ved Skoleorkesterets julekoncert for forældre m.fl. på Rugkobbelskolen.

De 2 piger har jeg undervist i godt 1½ år og drengen i kun ½ år.

Mine 2 yngste elever - var dengang piger på 6 og 7 år

Efter kun ½ års undervisning spillede pigen på 7 år solo i 3 melodier - sammen med CD´en - til hendes farmors jubilæum.

Den anden pige på kun 6 år spillede solo til Skoleorkesterets julekoncert 19. december 2013

Skoleorkesteret´s Sommerkoncert maj 2014

8 trompet-elever spiller med i super koncert - heraf 4 nye.

Efter ca. 2 års undervisning har mine 3 første trompet-elever nu fået Skoleorkesteret´s flotte uniform og spillede - for første gang med i Aabenraa Skoleorkester - til "Sommer i By" 6. maj 2011 fra Skyttegården til Storetorv.

+ yderligere 1 elev i 2012, 1 elev i 2013, 4 elever i 2014, 1 elev i 2015 og 1 elev i 2016

IALT p.t. 11 trompet-elever - og det er jeg rigtig meget glad og stolt over ....

Ved Julekoncerten i december 2015 medvirkede yderligere 4 af mine begynder-elever.

Se artikel med interview af de 3 Trompet-piger på linket - klik her

Se video af min undervisning på følgende link - klik her

Quick Links

erikstrompetskole.dk © 2010