Trompetskole

Eriks Trompetskole

At spille musik - er en meget stor glæde og gave - gennem hele livet.

Trompetskole

I april 2009 startede jeg Eriks Trompetskole.

I samarbejde med orkesterleder Michael Jeberg Kjær, Aabenraa Skoleorkester inviterede vi 2. og 3. klasser fra Høje Kolstrup Skole, Rugkobbelskolen og Brundlundskolen til undervisning i trompet.

Eriks Trompetskole er forskole til Skoleorkesteret - og jeg underviser på Høje Kolstrup Skole hver torsdag eftermiddag + på Kongehøjskolen torsdag aften.

Indmeldelsen sker til www.aabenraamusikskole.dk og koster 600 kr. om året. Eleverne låner - helt gratis - en rigtig god trompet af Aabenraa Skoleorkester.

Disse unge piger og drenge får dermed chancen og muligheden for at komme ind i et ungdomsorkester og opleve glæden i et musik-fællesskab sammen med gode musik-venner. Musik-oplevelser - ikke kun i Aabenraa og Danmark - men også på spændende musik-rejser til udlandet.

Disse unge piger og drenge får en sjov, spændende og "let" ungdom - "fri for lurende farer" -

idet de gider ikke "stå på gadehjørner" eller det, som er meget, meget værre .....

Min undervisning er helt uformel, sjov og inspirerende - både indlæring af noder, rytmer og spil på trompeten.

Moderne indlæring medfører, at eleverne - meget hurtigt - spiller sammen med et stort big-band på CD til iørefaldende, glade og rytmiske melodier.

erikstrompetskole.dk © 2010